Kategorier
Okategoriserade

PM är uppdaterat

Hörby Kommun satsar stort på Lågehallarna och gör en enorm renovering, vilken påbörjades för ett tag sedan och det påverkar årets marknadslopp en hel del, främst avseende parkering och omklädning. 

Parkeringen kommer fortfarande att vara i anslutning till Lågehallarna, men det kan komma behöva tas några andra områden i bruk. Vänligen följ parkeringsvakternas instruktioner och försök komma i lite extra god tid för att slippa stresspåslag! GPS-koordinaterna till parkeringen är:  GPS 55.8552,13.6526

Omklädning kommer i år att ske i Lågedammsbadets omklädningsrum. Badet ligger precis bakom Lågehallarna och kommer att hålla extra öppet för Marknadsloppets deltagare fram till klockan 21. Tänk på att bassängerna inte är tillgängliga, endast omklädningsrum och duschar.

Nytt PM i sin helhet finns här: PM marknadsloppet 2018 ver180702